Department

V MALMÖ

Connect

OM OSS


Vår flaggskepps restaurang öppnade i Downtown Los Angeles i augusti 2019. Detta är den första av flera som ska öppna för oss på V.

Nu har vi kommit till Malmö och här jobbar ett härligt gäng på ca 30 personer. Många av oss har varit med direkt från öppningen i oktober, och nu söker vi fler engagerade medarbetare. Vi jobbar dagsskift, kvällsskift och allt där emellan. Vi är en flexibel arbetsplats och har flera medarbetare som pluggar samtidigt som de arbetar hos oss. Men även ett gäng som jobbar här på heltid. 

Vi vill att du ska vara en energisk och härlig person som har nära till skratt. För det har vi! Dålig humor går också bra, för det finns en del sånt här också... 

Vi tror att alla som har en härlig personlighet passar hos oss, vilket gör att när du börjar här kommer du få all den utbildning du behöver, allt från hur du gör pizzadeg till hur man öppnar en flaska vin! Härligt, eller hur?

Eftersom vi har planer på att öppna flera restauranger i både Sverige och runt om i världen har vi utvecklat ett ordentligt utvecklings- och träningsprogram som vi har lagt mycket energi på att skapa. Vi har både utbildningar för nyanställda och ett utvecklingsprogram för våra mer erfarna medarbetare.

Vi har flera positioner i restaurangen och möjligheten för dig att utvecklas personligt hos oss är stor. Vi har tjänster som:

 • Trainer, utbildar nyanställda och är experterna på plats. 
 • Skiftledare, ansvariga för personal, drift och gästupplevelse på sina skift.
 • Assisterande restaurangchef, ansvarar för schemaläggning, ekonomi m.m.
 • Restaurangchef, ytterst ansvarig för restaurangen.

Kortfattat finns det fina förutsättningar för att just du ska utvecklas hos oss på V i Malmö, och kanske runt om i världen? Det är helt upp till dig!

VARFÖR JOBBA PÅ V?

 • UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

  Hos oss kommer du kunna utvecklas och utmanas. Vi erbjuder dig utbildning från din första dag hela vägen tills du kan driva din egen restaurang en dag och allt däremellan.

 • KOLLEGORNA

  Bäst av allt här på V är självklart våra kollegor. Detta är vad våra medarbetare idag värderar högst och vi glädjer oss mest åt!

 • VARIERANDE ARBETSUPPGIFTER

  Vi tror på att arbeta tillsammans, därför kommer du få lära dig flera delar av restaurangen. Det gör att dina dagar inte kommer vara den andra lik, utan du kommer en dag arbeta med degen för att nästa dag arbeta i kassan och den tredje ute i matsalen.

 • KOLLEKTIVAVTAL

  Självklart har vi kollektivavtal med rätt villkor, löner, obekväma arbetstider och schema i tid.

Malmö

Skomakaregatan 5
211 34 Malmö Vägbeskrivning malmo@v.restaurant Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor